Ster van Woensdrecht (2010 - 2016)Zaalvoetbalrecord, Roparun, Slag om Woensdrecht, 24 Uur van Hoogerheide. Vrienden van Bokki koppelde steevast het sportieve aan het sociale! Toen de jaren voor de sportievelingen begonnen te tellen ontstond het idee om de volgende generatie in stelling te brengen. Het resulteerde in de organisatie van de Ster van Woensdrecht!

De allereerste editie in 2010 gold als try-out. Vijf teams bestaande uit acht jonge lopers van METO, WVV’67 en Vivoo vertrokken op Hemelvaartsdag vanuit Heinenoord voor hun estafette over 100 kilometer. Als helden werden ze later die dag op de braderie in Hoogerheide binnengehaald.

Het jaar nadien meldden zich ruim tien teams aan het vertrek. Naast de drie voornoemde pioniers zond ook ODIO haar hardlopende ambassadeurs. Verder een status aparte voor de dames van Stroop4Run.

In 2012 ging de Ster andermaal op herhaling met onder meer MAG 7 en de voornoemde voetbalteamsaan het vertrek..

Ook in de daaropvolgende jaren 2013, 2014, 2015 en 2016 vormde de estafetteloop een vaste waarde op de kalender van de voetballertjes van METO, WVV’67, Vivoo, Woepa-runners, GT Kids, Chicas, WLC en incidentele deelnemers als daar waren Hotak’68, Team Marco, Team Tonny,The  Legends 1995 en Pink Ladies.

In de zeven Ster-jaren werd door de teams een ruim 50.000  euro bijeengelopen. Vooral de verkoop van speciale sponsorkaarten met de beeltenis van de lopers nam een ongekende vlucht. De kaarten werden een collectorsitem. De opbrengst van de loop kwam, en komt nog steeds, ten bate van met name regionaal kankergerelateerde doelen!